Vývojové tendence ve spotřebě potravin v ČR - vybrané aspekty – Bc. Michal Hejč
Bc. Michal Hejč
Master's thesis
Vývojové tendence ve spotřebě potravin v ČR - vybrané aspekty
Food consumption trends in Czech republic – chosen aspects
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá hodnocením vývoje a úrovně spotřeby potravin v České republice v období posledních dvaceti pěti let. Charakterizuje základní vývojové tendence ve spotřebě potravin v širších socioekonomických souvislostech. Analyzuje vývoj spotřeby potravin jak z hlediska interakce ceny a spotřeby, tak i z hlediska vývoje důchodu a spotřeby. Popisuje změny podnikatelského prostředí agrobyznysu …viacAbstract:
This diploma thesis deals with evaluation of level and evolution of food consumption in Czech Republic in last twenty five years. It characterizes fundamental evolution trends in food consumption in wider socioeconomic context. It analyzes development of food consumption in terms of price-consumption interaction and also in terms of income-consumption interaction. It describes changes of business environment …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Věra Bečvářová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HEJČ, Michal. \textit{Vývojové tendence ve spotřebě potravin v ČR - vybrané aspekty}. Online. Diplomová práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Regional Development and International Studies. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/pwz37b/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studiíMendel University in Brno
Faculty of Regional Development and International StudiesMaster programme / odbor:
Regional Development / Socioeconomic and environmental development of regions
Práce na příbuzné téma
-
Consumer behavior towards organic food: The case of Vietnam
Dang Minh Thu -
Consumer behavior in fast food restaurants
Eva Kulhavá -
Marketing and Consumer Behavior
Tamerlan Karimli -
Exploring the consumer intentions on buying organic food
Rashedul Hoque -
How online grocery shopping alters food-related consumer behavior
Klára Šarkovská -
The use of food delivery applications among different consumer groups in the Czech Republic
Yasmeen Al Frouh -
The Development of Milk Commodity Chain in Bosnia and Herzegovina
Emir Redžanović -
Commodity chain of potatoes in Republic of Belarus
Alena Kazlova
Názov
Vložil
Vložené
Práva