Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP – MUDr. Pavla SVRČINOVÁ
MUDr. Pavla SVRČINOVÁ
Doctoral thesis
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Physical hazards in food, their adverse health impact and establishment of critical limits in procedures based on HACCP principles
Abstract:
The food safety hazard can be divided into several different categories to take into account the nature of the hazard. Food safety is a function of more than microbiological risks, even if it occupies most of the subtitles. Problems of chemical and physical hazards in food are reflected in the continued withdrawal of food products. Physical hazards include any materials that inadvertently make their …moreAbstract:
The food safety hazard can be divided into several different categories to take into account the nature of the hazard. Food safety is a function of more than microbiological risks, even if it occupies most of the subtitles. Problems of chemical and physical hazards in food are reflected in the continued withdrawal of food products. Physical hazards include any materials that inadvertently make their …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 3. 2019
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Date of defence: 17. 6. 2019
- Supervisor: prof. MUDr. Vladimír Janout, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SVRČINOVÁ, Pavla. \textit{Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP}. Online. Doctoral theses, Dissertations. Ostrava: University of Ostrava, Faculty of Medicine. 2019. Available from: https://theses.cz/id/q0n77y/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
SVRČINOVÁ, Pavla. Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP. Ostrava, 2019. disertační práce (Ph.D.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineDoctoral programme / field:
Public Health Care / Epidemiology and Public Health Protection - Combined Study
Theses on a related topic
-
Zdravotní rizika půdy v evropském prostředí
Tomáš JANOŠ -
Analýza rizik a hodnocení rizik jako klíčový prvek bezpečnostního managementu
Milan Polák -
Management rizik v organizaci se zaměřením na širší pojetí řízení rizik v organizaci ústřední státní správy
Lucie Strnisková -
Analýza rizik starých ekologických zátěží a návrh minimalizace rizik
Tomáš Postolka -
Význam a využití analýzy rizik, posouzení rizik, případových studií a analýzy ohrožení pro prevenci a řešení vzniku závažných havárií, mimořádných událostí a krizových situací
David Čáslavský -
Analýza řízení rizik v podniku
Tomáš Boraň -
Analýza strategických rizik ve výrobním procesu vybraného podniku
Hana Květová -
Analýza rizik při zákroku Policie České republiky v prostředcích městské hromadné dopravy
Sára Nesrstová