Bc. Anna Menšíková

Master's thesis

Viskozita likérů

Viscosity of Liqueurs
Abstract:
Teoretická část této diplomové práce je zaměřena především na technologii výroby likérů, faktory mající vliv na konzistenční vlastnosti likérů a metody měření viskozity. V rámci vlastního experimentu byla sledována změna viskozity vybraných druhů likérů v průběhu dvou skladovacích pokusů. První skladovací pokus proběhl při 5 °C v době trvání tří měsíců. V rámci druhého skladovacího pokusu byly likéry …more
Abstract:
The theoretical part of the thesis is focused on production technology of liqueurs, factors which influence the consistency of liqueurs and methods of viscosity measurement. During the experiment was monitored the viscosity change of two chosen liqueurs during the stor-age. The first storage experiment took place for three months at 5 °C. The second experiment show us, how the liqueurs were stored …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2016
Accessible from:: 3. 5. 2016

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. František Buňka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Menšíková, Anna. Viskozita likérů. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 3.5.2016

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 3. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe