Bc. Krausová Krausová

Bakalářská práce

Trendy ve firemním stravování

Trends in a corporate catering
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá sledováním aktuálních trendů ve firemním stravování. V práci jsou popsány celkem tři odlišné společnosti a následně jsou analyzovány a vzájemně komparovány způsoby firemního stravování v těchto společnostech. Informace potřebné pro analýzu a komparaci jsou získávány prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů.
Abstract:
The bachelor's thesis deals with monitoring current trends in corporate catering. The work describes a total of three different companies and then analyzes and compares the ways of corporate catering in these companies. The information needed for analysis and comparison is obtained through semi-structured interviews.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/j8d5n/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Darina Svobodová
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická