Bc. Krausová Krausová

Bachelor's thesis

Trendy ve firemním stravování

Trends in a corporate catering
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá sledováním aktuálních trendů ve firemním stravování. V práci jsou popsány celkem tři odlišné společnosti a následně jsou analyzovány a vzájemně komparovány způsoby firemního stravování v těchto společnostech. Informace potřebné pro analýzu a komparaci jsou získávány prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů.
Abstract:
The bachelor's thesis deals with monitoring current trends in corporate catering. The work describes a total of three different companies and then analyzes and compares the ways of corporate catering in these companies. The information needed for analysis and comparison is obtained through semi-structured interviews.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2022
  • Supervisor: Ing. Darina Svobodová
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická