Bc. Lukáš Gabrhel

Diplomová práce

Porovnání vybraných masných výrobků z hlediska jejich výživové hodnoty

Comparison of Selected Meat Products According to the Nutritional Value
Anotace:
Obsahem teoretické části diplomové práce je především problematika masných výrobků, a to zejména rozdělení, požadavky na označování dle legislativy, technologie výroby, analytické metody hodnocení a některá možná zdravotní rizika spojovaná s jejich konzumací. Praktická část práce je věnována stanovení obsahu celkových bílkovin, tuku, soli a sušiny u 20 vybraných masných výrobků. Výrobky byly rozděleny …více
Abstract:
The theoretical part of the diploma thesis focuses on meat products, especially distribution, labeling according to the legislation, processing technology, analytical methods and some possible health risks associated with consumption. The practical part of the thesis is aimed to determine the content of total protein, fat, salt and dry matter in 20 selected meat products. Based on similarities, these …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta