Uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě – Bc. Dana Strouhalová
Bc. Dana Strouhalová
Diplomová práce
Uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě
Exercise healthy nutrition in confectionery production
Anotace:
Anotace: Diplomová práce je zaměřena na uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě. V diplomové práci jsou zahrnuty alternativní směry stravování, dále základní živiny potřebné k životu. V práci jsou představeny základní suroviny používané v cukrářské výrobě, jako je např. cukr, mouka, ovoce, jádroviny, tuky. A v další řadě také různé alternativy ke slazení. V diplomové práci je též dotazník na téma …víceAbstract:
The thesis deals with the application of healthy diet in confectionery production. It includes alternace wals of nourishment and Essentials life nutrients. The work introduces elementary materilas used in confectionery production, such as sugar, flour, fruit, nuts and oils. The work also shows the alternatives to sweetening. In addition, the thesis involves a questionnaire concerning the topic of healthy …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 12. 2015
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/vst1f/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 1. 2016
- Vedoucí: Ing. Jan Děcký
- Oponent: Mgr. Irena Plucková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby
Práce na příbuzné téma
-
Tuky ve stravě dětí předškolního věku
Daniela Růžičková -
Didaktické hry na vybraná chemická témata - sacharidy, tuky, bílkoviny
Nikola Kalandrová -
Tuky ve výživě člověka
Lucie Jáchimová -
Spotřebitelské preference na trhu s oleji a tuky ve vybraném kraji
Anna Kahounová -
Nakládání s odpadními potravinářskými tuky ve vybraném regionu
Jakub Prášek -
Tuky a výživa v projektové výuce
Daniel Tarczal -
MCT - tuky u zdravých a nemocných jedinců
Markéta Kašparová -
Tvorba výukových materiálů a integrované tematické výuky na téma tuky a zdravý životní styl
Martina Burešová