Uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě – Bc. Dana Strouhalová
Bc. Dana Strouhalová
Master's thesis
Uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě
Exercise healthy nutrition in confectionery production
Abstract:
Anotace: Diplomová práce je zaměřena na uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě. V diplomové práci jsou zahrnuty alternativní směry stravování, dále základní živiny potřebné k životu. V práci jsou představeny základní suroviny používané v cukrářské výrobě, jako je např. cukr, mouka, ovoce, jádroviny, tuky. A v další řadě také různé alternativy ke slazení. V diplomové práci je též dotazník na téma …moreAbstract:
The thesis deals with the application of healthy diet in confectionery production. It includes alternace wals of nourishment and Essentials life nutrients. The work introduces elementary materilas used in confectionery production, such as sugar, flour, fruit, nuts and oils. The work also shows the alternatives to sweetening. In addition, the thesis involves a questionnaire concerning the topic of healthy …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 12. 2015
Identifier:
https://is.muni.cz/th/vst1f/
Thesis defence
- Date of defence: 26. 1. 2016
- Supervisor: Ing. Jan Děcký
- Reader: Mgr. Irena Plucková, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools – Specialisation Commerce and Services
Theses on a related topic
-
Tuky ve stravě dětí předškolního věku
Daniela Růžičková -
Didaktické hry na vybraná chemická témata - sacharidy, tuky, bílkoviny
Nikola Kalandrová -
Tuky ve výživě člověka
Lucie Jáchimová -
Spotřebitelské preference na trhu s oleji a tuky ve vybraném kraji
Anna Kahounová -
Nakládání s odpadními potravinářskými tuky ve vybraném regionu
Jakub Prášek -
Tuky a výživa v projektové výuce
Daniel Tarczal -
MCT - tuky u zdravých a nemocných jedinců
Markéta Kašparová -
Tvorba výukových materiálů a integrované tematické výuky na téma tuky a zdravý životní styl
Martina Burešová