Bc. Dana Strouhalová

Master's thesis

Uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě

Exercise healthy nutrition in confectionery production
Abstract:
Anotace: Diplomová práce je zaměřena na uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě. V diplomové práci jsou zahrnuty alternativní směry stravování, dále základní živiny potřebné k životu. V práci jsou představeny základní suroviny používané v cukrářské výrobě, jako je např. cukr, mouka, ovoce, jádroviny, tuky. A v další řadě také různé alternativy ke slazení. V diplomové práci je též dotazník na téma …more
Abstract:
The thesis deals with the application of healthy diet in confectionery production. It includes alternace wals of nourishment and Essentials life nutrients. The work introduces elementary materilas used in confectionery production, such as sugar, flour, fruit, nuts and oils. The work also shows the alternatives to sweetening. In addition, the thesis involves a questionnaire concerning the topic of healthy …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 12. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 1. 2016
  • Supervisor: Ing. Jan Děcký
  • Reader: Mgr. Irena Plucková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Master programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools – Specialisation Commerce and Services