Bc. Marcela Kučerová

Diplomová práce

Dvojí kvalita kávy v České republice a sousedních zemích

Dual quality of coffee in the Czech Republic and neighboring countries
Anotace:
Teoretický přehled diplomové práce s názvem Dvojí kvalita kávy v České republice a sousedních zemích, shrnuje informace o pěstování a zpracování kávy. Zabývá se obsahem jednotlivých biologicky aktivních látek a v neposlední řadě dvojí kvalitou potravin, kávy, která je intenzivně řešeným problémem, neboť se jedná o jistý způsob klamání zákazníka. Experimentální část práce studuje vzorky mleté kávy …více
Abstract:
The theoretical overview of the diploma thesis, titled as Dual quality of coffee in the Czech Republic and neighboring countries. It summarizes information about the cultivation and processing coffee. It also deals with the content of biologically active individual substances and finally yet importantly the double quality of food and coffee which is an extremely discussed problem as it is a certain …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dalibor Húska, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství