Problematika školního stravování – Michaela KARÁSKOVÁ
Michaela KARÁSKOVÁ
Bakalářská práce
Problematika školního stravování
Anotace:
Tématem bakalářské práce je problematika školního stravování. Práce má dva cíle, jedním z nich je zhodnotit nutriční kvalitu školních obědů na základě spotřebního koše a druhým je zhodnotit pestrost a nutriční složení jídelníčků u dětí mladšího a staršího školního věku. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V části teoretické jsou popsány zásady správné výživy dětí, konkrétně potravinová …víceAbstract:
The topic of the bachelor thesis is school catering. The thesis has two goals, one is to analyze the nutritional quality of school lunches on the basis of the consumption basket and the second is to analyze the variety and nutritional composition of school lunches for younger and older school-age children. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. In the theoretical part, the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. MUDr. Lidmila Hamplová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KARÁSKOVÁ, Michaela. Problematika školního stravování. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Nutriční terapie / Nutriční terapie
Práce na příbuzné téma
-
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy
Filip Machala -
Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování
Michaela PEČENKOVÁ -
Posouzení pestrosti stravování na základě jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách
Ema PEŠKOVÁ -
Hodnocení pestrosti stravování středoškolských studentů ve vybraných školních jídelnách
Veronika BEČKOVÁ -
Posouzení jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách z hlediska pestrosti stravování a dodržování spotřebního koše
Zuzana BLEHOVÁ -
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
Miroslav Machek -
Srovnání nutriční úrovně stravy na vybraných základních školách okresu Hodonín
Matěj Tychtl
Název
Vložil
Vloženo
Práva