Michaela KARÁSKOVÁ
Bachelor's thesis
Problematika školního stravování
Abstract:
Tématem bakalářské práce je problematika školního stravování. Práce má dva cíle, jedním z nich je zhodnotit nutriční kvalitu školních obědů na základě spotřebního koše a druhým je zhodnotit pestrost a nutriční složení jídelníčků u dětí mladšího a staršího školního věku. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V části teoretické jsou popsány zásady správné výživy dětí, konkrétně potravinová …moreAbstract:
The topic of the bachelor thesis is school catering. The thesis has two goals, one is to analyze the nutritional quality of school lunches on the basis of the consumption basket and the second is to analyze the variety and nutritional composition of school lunches for younger and older school-age children. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. In the theoretical part, the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2024
Thesis defence
- Supervisor: doc. MUDr. Lidmila Hamplová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KARÁSKOVÁ, Michaela. \textit{Problematika školního stravování}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Sciences. 2024. Available from: https://theses.cz/id/qd1pnc/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KARÁSKOVÁ, Michaela. Problematika školního stravování. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social SciencesBachelor programme / field:
Dietetics / Dietetics
Theses on a related topic
-
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Plnění spotřebního koše a doporučená pestrost stravy
Filip Machala -
Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování
Michaela PEČENKOVÁ -
Posouzení pestrosti stravování na základě jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách
Ema PEŠKOVÁ -
Hodnocení pestrosti stravování středoškolských studentů ve vybraných školních jídelnách
Veronika BEČKOVÁ -
Posouzení jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách z hlediska pestrosti stravování a dodržování spotřebního koše
Zuzana BLEHOVÁ -
Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci
Miroslav Machek -
Srovnání nutriční úrovně stravy na vybraných základních školách okresu Hodonín
Matěj Tychtl
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights