Řízení jakosti - na příkladu masných výrobků – Kamila MIHÁLKOVÁ
Kamila MIHÁLKOVÁ
Bakalářská práce
Řízení jakosti - na příkladu masných výrobků
Meat products quality management
Anotace:
V bakalářské práci jsem se zabývala jakostí, která hraje významnou roli v řízení organizace. Aby byla na výstupu jakost garantována, musí být zabezpečeno řízení jakosti ve všech fázích vzniku výrobku. V práci jsem se zaměřila na přístupy řízení jakosti ve smyslu normy ISO 9001, protože zkoumaná společnost je touto normou certifikována. Cílem práce je minimalizace kolísání jakosti masných výrobků. …víceAbstract:
In my work I deal with quality, which plays an important role in the management of an organization. The guarantee of quality must be ensured in all of the beginning stages of production. In my work I focus on the stance of quality management according to the standards set by ISO 9001, because the research of this organization is cerificated by this norm. The aim of my work is to minimalize the variance …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2008
Identifikátor:
http://dspace.ujep.cz/dspace/handle/123456789/1854
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2008
- Vedoucí: doc. Ing. Jírová Hana
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomickáhttp://arl.ujep.cz/
Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
Fakulta sociálně ekonomickáBakalářský studijní program:
Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Proposal of Water Purification Technologies for the largest cities in Brazil.
Martin Rejmont -
Hodnocení jakosti bílých jogurtů v závislosti na obsahu tuku vstupní suroviny
Magdaléna Šťastná -
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
Daria Musiienko -
Vliv cukernatosti suroviny na senzorickou jakost bílých odrůdových vín
Zuzana ŠVAJDOVÁ -
Vliv primární suroviny na výslednou kvalitu sýrů
Nikola Kourková -
Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
Markéta Družbík -
Exploring energy vulnerability from the bottom-up: Examining the lived experiences of energy vulnerable people in Palestine
Mohammed Ramadan -
The Role of Two-Spirit People as Mediators
Helena Brunnerová