Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu – Radek PRŮŠA
Radek PRŮŠA
Diplomová práce
Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu
Technological Quality of Sausages and Bologna Salamis - Consumption Impact
Anotace:
Diplomová práce je zaměřená na problematiku jakosti a kvality jemně mělněných masných výrobků. Hlavním tématem je jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků ve vztahu ke spotřebě a vývoji technologií. V diplomové práci lze nalézt přehledné porovnání původních a současných receptur tří vybraných zástupců jemně mělněných masných výrobků. Pohled na kvalitu a jakost jemně mělněných masných výrobků …víceAbstract:
The diploma thesis is focused on issue of quality of gently comminuted meat products. The main topic is quality of gently comminuted meat products in relationship to consumption and technology development. There is a clear comparison of original and contemporary recipes of three selected meat products. The questionnaire survey has found out the opinion on comminuted meat products traded on Czech market …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2012
Zveřejnit od: 27. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PRŮŠA, Radek. \textit{Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/qdrtnb/.
Jak správně citovat práci
PRŮŠA, Radek. Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu. Č. Bud., 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita masných výrobků.
Tereza Burianová -
Mikrobiologická kvalita masných výrobků
Lucie Koutníčková -
Kvalita a rozsah uzenářských výrobků se zaměřením na deklarovaný obsah masa
Dana Janů -
Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků
Sandra Beierová -
Jakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhu
Tereza NAVRÁTILOVÁ -
Dušená šunka - výroba, složení, kvalita
Hana KLIMEŠOVÁ -
Kvalita masných výrobků na českém trhu
Jan Kupka -
Kvalita potravin z pohledu obchodníka (se zaměřením na masné výrobky)
Věra Dvořáková
Název
Vložil
Vloženo
Práva