Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu – Radek PRŮŠA
Radek PRŮŠA
Master's thesis
Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu
Technological Quality of Sausages and Bologna Salamis - Consumption Impact
Abstract:
Diplomová práce je zaměřená na problematiku jakosti a kvality jemně mělněných masných výrobků. Hlavním tématem je jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků ve vztahu ke spotřebě a vývoji technologií. V diplomové práci lze nalézt přehledné porovnání původních a současných receptur tří vybraných zástupců jemně mělněných masných výrobků. Pohled na kvalitu a jakost jemně mělněných masných výrobků …moreAbstract:
The diploma thesis is focused on issue of quality of gently comminuted meat products. The main topic is quality of gently comminuted meat products in relationship to consumption and technology development. There is a clear comparison of original and contemporary recipes of three selected meat products. The questionnaire survey has found out the opinion on comminuted meat products traded on Czech market …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2012
Accessible from:: 27. 4. 2012
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PRŮŠA, Radek. \textit{Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2012. Available from: https://theses.cz/id/qdrtnb/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
PRŮŠA, Radek. Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu. Č. Bud., 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2012 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Operational Management
Theses on a related topic
-
Kvalita masných výrobků.
Tereza Burianová -
Mikrobiologická kvalita masných výrobků
Lucie Koutníčková -
Kvalita a rozsah uzenářských výrobků se zaměřením na deklarovaný obsah masa
Dana Janů -
Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků
Sandra Beierová -
Jakost a kvalita masných výrobků a jejich vliv na pozici výrobků na trhu
Tereza NAVRÁTILOVÁ -
Dušená šunka - výroba, složení, kvalita
Hana KLIMEŠOVÁ -
Kvalita masných výrobků na českém trhu
Jan Kupka -
Kvalita potravin z pohledu obchodníka (se zaměřením na masné výrobky)
Věra Dvořáková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights