Lucie Lipusová

Bachelor's thesis

Řecká gastronomie

Greek gastronomy
Abstract:
Cílem práce je charakterizovat řeckou gastronomii, zdůraznit přednosti řecké kuchyně, její typické rysy, poukázat na význam řecké gastronomie jak pro cestovní ruch Řecka, tak také pro místní obyvatele, analyzovat postavení řecké gastronomie v Praze a možnosti využití místních stravovacích zařízení k tomuto účelu určených. V první kapitole práce jsou vymezeny základní gastronomické pojmy, je zde popsán …more
Abstract:
The aim of the work is to characterize Greek gastronomy, to emphasize the qualities of Greek cuisine and its typical features, to point out the importance of Greek gastronomy both for the tourism industry in Greece and for the local inhabitants, to analyse the position of Greek gastronomy in Prague and the possibilities to use local dining facilities for this designated purpose. In the first chapter …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 10. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 5. 2011
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Hana Zábranská

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/25509