Analýza gastronomického provozu "Gastro U Moniky" v Brně – Lenka Pavlíková
Lenka Pavlíková
Bachelor's thesis
Analýza gastronomického provozu "Gastro U Moniky" v Brně
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá analýzou gastronomického provozu „Gastro U Moniky“ v Brně. Na základě provedených dílčích analýz se zpracují konkrétní návrhy zvyšující efektivitu provozu a zlepšení finanční situace. Práce je sestavena ze dvou částí. První část teoretická vymezuje gastronomii jako celek, podnikání v gastronomii a Food and Beverage Management. Ve druhé praktické části je vymezen cíl a metodika …viacAbstract:
This bachelor thesis researches and analyses gastronomic business facility „Gastro u Moniky“ in Brno city. Based on the sub-analysis, I give specific suggestions to improve effectivity of the running business and financial situation of the facility. The thesis is divided into two parts. First theoretical part defines gastronomy in general, gastronomy business and Food and Beverage management. Selected …viacKľúčové slová
gastronomie analýza podnik SWOT analýza Brno gastronomy analysis business SWOT analysis
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/qle93w/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2018
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
-
SWOT analýza podniku
Petra Kopečná -
SWOT analýza vybrané organizace
Lucie Franková -
SWOT analýza vybrané organizace
Natálie Danková -
SWOT analýza podnikatelského subjektu
Lukáš Ságl -
Vyhodnocení bezpečnosti vybraného měkkého cíle v České republice pomocí SWOT analýzy
Libor Hromádko -
Prevence syndromu vyhoření učitelů MŠ pomocí SWOT analýzy a supervize
Lucie Knotková -
SWOT analýza rizika vzniku povodně ve Skalici u České Lípy
Kamil Javůrek -
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová
Názov
Vložil
Vložené
Práva