Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích – Lukáš Zahradníček
Lukáš Zahradníček
Bakalářská práce
Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
Combat Rations in non-European Countries
Anotace:
Bakalářská práce popisuje bojové dávky potravin používané v Armádě České republiky a bojové dávky potravin používané v Armádě USA. Srovnává české a americké dávky po stránce energetické a nutriční a dále přibližuje rozdíly v obalech, trvanlivosti, velikosti a jejich hmotnost. V bakalářské práci byla také provedena katalogizace bojových dávek po-travin používaných v Armádách ČR a USA. Na základě zjištěných …víceAbstract:
This bachelor thesis describes the batches of food used in the Czech Armed Forces and the food batches used in the US Army. It compares the Czech and American batches according to energy and nutrition benefits, and further shows differences in packaging, shelf-life, size and weight. In this bachelor thesis was also cataloged the batches of food used in the Czech and US Armed Forces. The conclusion …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Zahradníček, Lukáš. Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv menstruačního cyklu na nutriční příjem a nutriční stav
Silvie Zavřelová -
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
Anna Němcová -
Posouzení energetického a nutričního příjmu z obědů podávaných ve školních jídelnách na vybraných základních školách
Anežka AUEROVÁ -
Stanovení obsahu lipidů a profilu mastných kyselin u nových odrůd ovsa
Jana Florianová -
Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
Daniel Benda -
Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
Daniel Benda -
Řízení stravování a bojových dávek potravin v Armádě České republiky
Kamila Eliášová -
Řízení stravování a bojových dávek potravin v Armádě České republiky
Kamila Eliášová