Barbora BAČÍKOVÁ

Bakalářská práce

Bezmléčná dieta

Non-milk diet
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je poskytnout ucelené informace o kravském mléku i jiných druzích mlék, o tom, co je potravinová alergie a vysvětlit rozdíl mezi alergií a intolerancí. Dále je v práci charakterizována alergie na kravské mléko a intolerance na laktosu, jejich příznaky, léčba a také je zde zmíněna řada alternativ, které mohou z části nahradit tak d?le-ţitou potravinu, jakou je kravské mléko
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to provide complete information concerning cow?s milk and other kinds of milk, then to offer information about food allergy and finally to explain the difference between allergy and intolerance. Furthermore cow?s milk allergy and lactose intolerance, their symptoms and treatment are characterised in the submitted thesis together with a wide range of alternatives which …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22676

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Petra Vojtíšková

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BAČÍKOVÁ, Barbora. Bezmléčná dieta. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma