Analýza ukončování vzdělávání oboru kuchař - číšník – Bc. Jaroslava Přikrylová
Bc. Jaroslava Přikrylová
Master's thesis
Analýza ukončování vzdělávání oboru kuchař - číšník
The analysis of completing the education field cook - waiter
Abstract:
Anotace Diplomová práce Analýza ukončování vzdělávání oboru kuchař – číšník se zabývá porovnáním obsahu témat závěrečných zkoušek vypracovaných naší školou s obsahem témat jednotných závěrečných zkoušek připravených v rámci projektu Nová závěrečná zkouška_2. Teoretická část diplomové práce je zaměřena na charakteristiku oboru, profil absolventa, ukončování vzdělávání, vznik a vývoj jednotných závěrečných …moreAbstract:
Annotation This diploma thesis deals with a comparison between themes of the final exams prepared by our school and themes of uniform final exams prepared by the project NZZ_2. The theoretical part of the thesis is focused on the characteristics of the field, graduate profile, completion of education, formation and development of uniform final exams. The practical part includes elaborated individual …moreKeywords
Klíčová slova Gastronomie dovednosti kuchař – číšník hodnocení závěrečná zkouška student ústní zkouška písemná zkouška praktická zkouška menu inventář pokrmy nápoje Keywords gastronomy skills further education cook – waiter evaluation final Exam oral exam written exam practical exam inventory dishes drinks Klíčová slova Gastronomie nápoje Keywords Klíčová slova Gastronomie dovednoti nápoje gastronomy drinks gastronomy drinks
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2015
Identifier:
https://is.muni.cz/th/rrizy/
Thesis defence
- Date of defence: 18. 5. 2015
- Supervisor: Ing. Pavla Stejskalová
- Reader: Ing. Jan Děcký
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Slavné osobnosti v dějinách gastronomie
Václava Horváthová -
Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie
Lukáš Peřinka -
Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie
Sanja Ponjiger -
Rozvoj profesní kvalifikace: evaluace soutěže v oboru gastronomie
Alena Sosnovská -
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
Jiřina Eretová -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů
Anežka Pivoňková