Analýza ukončování vzdělávání oboru kuchař - číšník – Bc. Jaroslava Přikrylová
Bc. Jaroslava Přikrylová
Diplomová práce
Analýza ukončování vzdělávání oboru kuchař - číšník
The analysis of completing the education field cook - waiter
Anotace:
Anotace Diplomová práce Analýza ukončování vzdělávání oboru kuchař – číšník se zabývá porovnáním obsahu témat závěrečných zkoušek vypracovaných naší školou s obsahem témat jednotných závěrečných zkoušek připravených v rámci projektu Nová závěrečná zkouška_2. Teoretická část diplomové práce je zaměřena na charakteristiku oboru, profil absolventa, ukončování vzdělávání, vznik a vývoj jednotných závěrečných …víceAbstract:
Annotation This diploma thesis deals with a comparison between themes of the final exams prepared by our school and themes of uniform final exams prepared by the project NZZ_2. The theoretical part of the thesis is focused on the characteristics of the field, graduate profile, completion of education, formation and development of uniform final exams. The practical part includes elaborated individual …víceKlíčová slova
Klíčová slova Gastronomie dovednosti kuchař – číšník hodnocení závěrečná zkouška student ústní zkouška písemná zkouška praktická zkouška menu inventář pokrmy nápoje Keywords gastronomy skills further education cook – waiter evaluation final Exam oral exam written exam practical exam inventory dishes drinks Klíčová slova Gastronomie nápoje Keywords Klíčová slova Gastronomie dovednoti nápoje gastronomy drinks gastronomy drinks
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2015
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/rrizy/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 5. 2015
- Vedoucí: Ing. Pavla Stejskalová
- Oponent: Ing. Jan Děcký
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
-
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
Lukáš Mařík -
Slavné osobnosti v dějinách gastronomie
Václava Horváthová -
Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie
Lukáš Peřinka -
Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie
Sanja Ponjiger -
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
Jiřina Eretová -
Rozvoj profesní kvalifikace: evaluace soutěže v oboru gastronomie
Alena Sosnovská -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů
Anežka Pivoňková