Jiří Vaněček
Bachelor's thesis
Trendy v kulinářských technologiích
Trends in culinary technology
Anotácia:
VANĚČEK, Jiří. Trendy v kulinářských technologiích. [ Bakalářská práce ] Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. 40 stran. Téma mé Bakalářské práce se zabývá problematikou kulinářství v českých restauracích. Používám informace z odborné literatury, důvěryhodných internetových zdrojů a hlavně z mých, troufám si říct, dlouholetých zkušeností v tomto oboru. Ačkoliv žiji v zahraničí, vzhledem k mé práci na …viacAbstract:
VANĚČEK, Jiří. Trends in culinary technology. [Bachelor`s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague: 2014. 40 pages. The subject of my Bachelor´s dissertation are problems of culinary in czech restaurants. I am using information from professional literature, trustworthy web sites and mostlymy long time experience in this field. Despite the fact that I live abroad, my work for …viacKľúčové slová
moderní gastronomické trendy závodní jídelna restaurace fuison cuisine molekulární kuchyně gastronomické školy trendy české gastronomie pražská gastronomie on-line vaření národní gastronomie modern trends in gastronomy canteen restaurant molecular cuisine culinary schools trends Czech gastronomy Prague gastronomy on-line cooking national gastronomy
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 8. 2014
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Pavla Burešová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VANĚČEK, Jiří. \textit{Trendy v kulinářských technologiích}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/r0j195/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
Stanislav KOTÁN -
Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
Kateryna Siednieva -
ANALÝZA MOŽNOSTÍ ZAVÁDĚNÍ SOUČASNÝCH GASTRONOMICKÝCH TRENDŮ V RESTAURAČNÍM PROVOZU
Laura Pantůčková -
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
Ondřej DUBJEL -
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
IMPLEMENTATION OF MODERN TRENDS IN CRM SYSTEM OF SELECTED PHARMACEUTICAL COMPANY
Valeriya Dmitricheva -
Modern Face of London: Contemporary Trends in Architecture
Kateřina ŠIDLOVÁ