Jiří Vaněček

Bachelor's thesis

Trendy v kulinářských technologiích

Trends in culinary technology
Abstract:
VANĚČEK, Jiří. Trendy v kulinářských technologiích. [ Bakalářská práce ] Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. 40 stran. Téma mé Bakalářské práce se zabývá problematikou kulinářství v českých restauracích. Používám informace z odborné literatury, důvěryhodných internetových zdrojů a hlavně z mých, troufám si říct, dlouholetých zkušeností v tomto oboru. Ačkoliv žiji v zahraničí, vzhledem k mé práci na …more
Abstract:
VANĚČEK, Jiří. Trends in culinary technology. [Bachelor`s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague: 2014. 40 pages. The subject of my Bachelor´s dissertation are problems of culinary in czech restaurants. I am using information from professional literature, trustworthy web sites and mostlymy long time experience in this field. Despite the fact that I live abroad, my work for …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 6. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 8. 2014
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Pavla Burešová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze