Jiří Vaněček
Bachelor's thesis
Trendy v kulinářských technologiích
Trends in culinary technology
Abstract:
VANĚČEK, Jiří. Trendy v kulinářských technologiích. [ Bakalářská práce ] Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. 40 stran. Téma mé Bakalářské práce se zabývá problematikou kulinářství v českých restauracích. Používám informace z odborné literatury, důvěryhodných internetových zdrojů a hlavně z mých, troufám si říct, dlouholetých zkušeností v tomto oboru. Ačkoliv žiji v zahraničí, vzhledem k mé práci na …moreAbstract:
VANĚČEK, Jiří. Trends in culinary technology. [Bachelor`s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague: 2014. 40 pages. The subject of my Bachelor´s dissertation are problems of culinary in czech restaurants. I am using information from professional literature, trustworthy web sites and mostlymy long time experience in this field. Despite the fact that I live abroad, my work for …moreKeywords
moderní gastronomické trendy závodní jídelna restaurace fuison cuisine molekulární kuchyně gastronomické školy trendy české gastronomie pražská gastronomie on-line vaření národní gastronomie modern trends in gastronomy canteen restaurant molecular cuisine culinary schools trends Czech gastronomy Prague gastronomy on-line cooking national gastronomy
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 6. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 25. 8. 2014
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Pavla Burešová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
Stanislav KOTÁN -
Návrh gastronomické akce pro cizince v restauraci NaSkok
Kateryna Siednieva -
ANALÝZA MOŽNOSTÍ ZAVÁDĚNÍ SOUČASNÝCH GASTRONOMICKÝCH TRENDŮ V RESTAURAČNÍM PROVOZU
Laura Pantůčková -
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
Ondřej DUBJEL -
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Veronika Svejkovská -
IMPLEMENTATION OF MODERN TRENDS IN CRM SYSTEM OF SELECTED PHARMACEUTICAL COMPANY
Valeriya Dmitricheva -
Modern Face of London: Contemporary Trends in Architecture
Kateřina ŠIDLOVÁ