Dagmar TŘÍSKOVÁ

Bakalářská práce

Bakteriózy a kontaminace potravin

Bakteriosis and contamination of food
Anotace:
Bakalářská práce ,, Bakteriózy a kontaminace potravin`` se zabývá problematikou alimentární nákazy způsobené bakteriemi, které se mohou vyskytovat v potravě. Jsou zde podrobně popsány pouze bakterie, které se dle směrnice 2073/2005/ES o mikrobiologických kritériích pro potraviny musí stanovovat. Tato bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část je zaměřena …více
Abstract:
Bachelor thesis "Bacteriosis and food-stuff contamination`` is engaged in the question of alimentary infection caused by bacteria, which have to be specified according to the rule about microbiological criteria for food No. 2073/2005/ES. This bachelor thesis is divided in two parts, theoretical and practical one. The theoretical part focuses on bacteria description in the nature of organisms …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2008
  • Vedoucí: RNDr. Říhová Ambrožová Jana
  • Oponent: doc. MVDr. Pavel Novák, Msc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí
http://arl.ujep.cz/

Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem

Fakulta životního prostředí

Bakalářský studijní program:
Ekologie a ochrana prostředí