Obiloviny a luštěniny ve výživě člověka – Rebeka VÖRÖSOVÁ
Rebeka VÖRÖSOVÁ
Bakalářská práce
Obiloviny a luštěniny ve výživě člověka
Cereals and legumes in nutrition of human
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá obilovinami a luštěninami ve výživě člověka. Bakalářská práce má čtyři kapitoly a je rozdělena na teoretickou část a část výzkumnou. Cílem práce je charakterizovat obiloviny a luštěniny. V práci uvádím historii těchto potravin, základní charakteristiku a některé druhy. Dále se zabývám vlivem obilovin a luštěnin na zdraví člověka. Jsou popsány jak účinky pozitivní, tak …víceAbstract:
This bachelor thesis deals cereals and legumes in regard to human nutrition. This bachelor thesis has four chapters and is dividend into a theoretical part and a research part. The aim of this work is to characterize cereals and legumes. I present the history of these foods, basics charcteristics and some species. Further more, I deal with influence of cereals and legumes on human health. Both positive …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Michal Svoboda, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VÖRÖSOVÁ, Rebeka. Obiloviny a luštěniny ve výživě člověka. Plzeň, 2019. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta pedagogickáBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví