Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích – Michaela Matušková
Michaela Matušková
Bakalářská práce
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
Customer satisfaction and loyalty in gastronomic businesses
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou spokojenosti a loajality zákazníků v gastronomických zařízeních. Cílem práce je na základě dotazníkového šetření zjistit míru spokojenosti s faktory kvality a jejich vlivu na loajalitu zákazníka. Dále jsou identifikovány problémové oblasti v poskytování služeb v gastronomii. K vyhodnocení dotazníkového šetření byla použita IPA analýza a statistická analýza …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the issue of customer satisfaction and loyalty in gastronomic businesses. Based on the questionnaire survey, the aim of this thesis is to determine the level of customer satisfaction of quality factors and to evaluate their impact on customer loyalty. Subsequently the problem areas of providing services in gastronomy are defined. The questionnaire survey is evaluated …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Kateřina Ryglová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor / specializace:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu / Finanční management podniku
Práce na příbuzné téma
-
Dostupnost a kvalita stravovacích a ubytovacích zařízení pro cyklisty
Radek Zelenka -
Kvalita v gastronomických provozech v Praze očima zákazníků
Tereza Stránská -
Zhodnocení kvality služeb vybraných stravovacích zařízení ve městě Jihlava
Vojtěch Kotrba -
Analýza ubytovacích a stravovacích kapacit ve městě Telč z pohledu významnosti tohoto města na cestovní ruch
Liliya Koguch -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Analýza návštěvnosti vybraného ubytovacího či gastronomického zařízení
Hana Oličová -
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
Oborná Oborná -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová