Možnosti zlepšení způsobu zadávání dat o kvalitě produktů do programu Procella – Petra Dygutowiczová
Petra Dygutowiczová
Bachelor's thesis
Možnosti zlepšení způsobu zadávání dat o kvalitě produktů do programu Procella
Possibilities to Improve Product Quality Data Entry into Software Procella
Anotácia:
Předmětem této bakalářské práce je optimalizace způsobu zadávání dat o kvalitě produktů do programu Procella s ohledem na jejich korektnost při uvolňování výrobního procesu dle požadovaných frekvencí kontroly. Cílem této práce je analýza současného způsobu zadávání dat a eliminace jeho nedostatků prostřednictvím úplné digitalizace měření.Abstract:
The subject of bachelor thesis is optimization of products quality dates entry into software Procella with respect for their correctness when production process release according to requested frequence of control. The objective this work is analysis of actual way of products quality dates entry and elimination his drawbacks through total digitalization of measurement.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 5. 2020
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/142101
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 6. 2020
- Vedúci: Tereza Smajdorová
- Oponent: Kateřina Stanková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DYGUTOWICZOVÁ, Petra. \textit{Možnosti zlepšení způsobu zadávání dat o kvalitě produktů do programu Procella}. Online. Bakalárska práca. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Fakulta materiálově-technologická. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/rawcat/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita OstravaVSB – Technical University of Ostrava
Fakulta materiálově-technologickáBachelor programme / odbor:
Ekonomika a řízení průmyslových systémů / Management kvality
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Management kvality jako nástroj snížení nákladů a zvýšení produktivity podniku
Daniel Stanko -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ -
Rozvoj podniku prostřenictvím nástrojů managementu kvality
Veronika Kolomazníková -
Management kvality zdravotní péče v AČR
Tomáš Halajčuk -
Management kvality v MSP
Tomáš Skalitz