Petra Lahodová

Bakalářská práce

České masné výrobky - sortiment a hodnocení jakosti

Czech meat products - assortment and quality evaluation
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá sortimentem tradičních českých masných výrobků. Úvodní část je věnována legislativním předpisům týkající se hygieny a technologie masa, je zde rozdělena legislativa na úrovní Evropského společenství a na úrovni národní. Následující část se zabývá masem a masnými výrobky, jejich definicemi dle platných legislativních předpisů, spotřebou masa masných výrobků v ČR a dělením …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the range of traditional Czech meat products. The introductory part is devoted to legislation on meat hygiene and technology, there is a division of legislation at European Community level and at national level. The following part deals with meat and meat products, their definitions according to valid legislation, consumption of meat products in the Czech Republic and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta