Emily Gavino

Bakalářská práce

Process Identification and Operational Efficiency Improvement in a Restaurant Chain: A Case Study of Cruz Group

Identifikace procesů a zlepšení provozní efektivity v řetězci restaurací: Případová studie společnosti Cruz Group
Anotace:
Tato bakalářská práce si klade za cíl prozkoumat provozní neefektivity v rostoucím řetězci restaurací, přičemž jako předmět zkoumání je analyzována společnost Cruz Group za účelem zlepšení jejích procesů a zvýšení provozní efektivity. Teoretický základ studie se zaměřuje na provoz restaurací a běžné problémy začínajících podniků. Definuje použití metodologických rámců DMAIC, SIPOC, Pareto, Lean a Six …více
Abstract:
This bachelor’s thesis aims to explore operational inefficiencies in a growing restaurant chain, analyzing Cruz Group as a subject to improve its processes and enhance operational efficiency. The study's theoretical background focuses on restaurant operations and common problems as a start-up. It defines the use methodology frameworks DMAIC, SIPOC, Pareto, Lean, and Six Sigma. DMAIC is applied to the …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 12. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2025
  • Vedoucí: Felipe Martínez
  • Oponent: Bedřich Rathouský

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/95514

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program:
Bachelor of Business Administration