Process Identification and Operational Efficiency Improvement in a Restaurant Chain: A Case Study of Cruz Group – Emily Gavino
Emily Gavino
Bakalářská práce
Process Identification and Operational Efficiency Improvement in a Restaurant Chain: A Case Study of Cruz Group
Identifikace procesů a zlepšení provozní efektivity v řetězci restaurací: Případová studie společnosti Cruz Group
Anotace:
Tato bakalářská práce si klade za cíl prozkoumat provozní neefektivity v rostoucím řetězci restaurací, přičemž jako předmět zkoumání je analyzována společnost Cruz Group za účelem zlepšení jejích procesů a zvýšení provozní efektivity. Teoretický základ studie se zaměřuje na provoz restaurací a běžné problémy začínajících podniků. Definuje použití metodologických rámců DMAIC, SIPOC, Pareto, Lean a Six …víceAbstract:
This bachelor’s thesis aims to explore operational inefficiencies in a growing restaurant chain, analyzing Cruz Group as a subject to improve its processes and enhance operational efficiency. The study's theoretical background focuses on restaurant operations and common problems as a start-up. It defines the use methodology frameworks DMAIC, SIPOC, Pareto, Lean, and Six Sigma. DMAIC is applied to the …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 12. 2024
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/95514
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2025
- Vedoucí: Felipe Martínez
- Oponent: Bedřich Rathouský
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GAVINO, Emily. \textit{Process Identification and Operational Efficiency Improvement in a Restaurant Chain: A Case Study of Cruz Group}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola ekonomická v Praze. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/rhybuj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/95514
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Bachelor of Business Administration
Práce na příbuzné téma
-
Zlepšení podnikového procesu
Jiří Sláma -
Aplikace metod procesní analýzy pro zlepšení podnikového procesu
Jan Ecler -
ANALÝZA VÝROBNÍHO PROCESU VYBRANÉHO PRODUKTU A DOPORUČENÍ ZLEPŠOVÁNÍ PROCESU POMOCÍ NÁSTROJŮ LEAN
Kamila Tuháčková -
Experiment DOE jako nástroj zlepšování procesu
Jan Teufel -
Aplikace metod procesní analýzy pro zlepšení podnikového procesu
Roman Julínek -
Analýza a zlepšování výrobního procesu stabilizátoru
Hubert Schwarz