Tradice pohostinství v České republice – Petra Zídková
Petra Zídková
Bakalářská práce
Tradice pohostinství v České republice
Tradition of hospitality in Czech Republic
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou tradičních restaurací v centru Prahy. V teoretické části práce jsou vysvětleny základní pojmy pohostinství a tradice, následně je zde nastíněna historie pohostinství a vybrané zvyky a tradice v gastronomii. V analytické části práce je nejprve představena česká gastronomie a projekty podporující tradiční a regionální gastronomii. K hodnocení jsou vybrané provozovny …víceAbstract:
This bachelor´s dissertation focuses on analysis of traditional restaurants in the centre of Prague. Basic terms of hospitality and tradition are explained in the theoretical part. Then are briefly presented the history of hospitality and special habits and tradition in gastronomy. The analytic part is opened with introduction to Czech gastronomy and projects that are promoting and supporting Czech …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14910/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Eliška Smotlachová
- Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZÍDKOVÁ, Petra. \textit{Tradice pohostinství v České republice}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/rim2h1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Social media and its role in gastronomy
Aleksandra Tolstykh -
Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky
Adéla Hrdličková -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000
Hana Budková -
Unveiling the Complexity: Interplay between Social Exclusion, Life History Strategies and Belief in Moralizing Gods in the Czech Republic
Adéla Petřeková -
The Comparison of Educational System and English Language Teaching in the Czech Republic and the Federal Republic of Germany
Dominika Navrátilová Šromová -
Marketingová strategie rodinné restaurace U Zvonu
Jaroslav Puchoň