Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost – Kristýna Klimšová
Kristýna Klimšová
Bachelor's thesis
Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
Technology of Production of Traditional Cooked Meat Products and Requirements for Their Guality
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zaobírá problematikou tradičních vařených masných výrobků. Popisuje aktuální legislativní rozdělení produktů masné výroby a zaměřuje se na sortiment vařených masných výrobků v tuzemsku i v zahraničí. Srovnává preference spotřebitelů a rozdíly v recepturách jednotlivých zemí. Nachází se zde informace o procesu výroby těchto produktů masného průmyslu. Je zde vyobrazen postup …viacAbstract:
This theses deals with the problematic of traditional cooked meat production. It describes the current legislative division of meat products and focuses on the range of cooked meat products in the country and abroad. It compares consumer preferences and differences in recipes of individual countries. There is information about the production process of these meat industry products. It points out the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KLIMŠOVÁ, Kristýna. \textit{Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a~požadavky na jejich jakost}. Online. Bakalárska práca. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/rjwc2e/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
Themis Stylianou -
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
Pavlína Pěstová -
The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
Helga Johana Hernandez Hernandez -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
Julie Remencová -
Masné výrobky ve výživě dospělých
Jana JÁNOŠKOVÁ -
Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
Daria Musiienko