Paula Porubčanová

Bakalářská práce

Analýza gastronomického zariadenia Biofarma Príroda Stupava

Anotace:
Cieľom bakalárskej práce bolo nutrične a energeticky vyhodnotiť pokrmy a výrobky gastronomického zariadenia Biofarma Príroda Stupava. V teoretickej časti práce je charakterizované ekologické poľnohospodárstvo a jeho princípy, charakteristika biopotravín a princípy ich produkcie, ktoré sú na Biofarme uplatňované podľa legislatívneho vymedzenia. Tiež opisuje históriu a vznik vybraného gastronomického …více
Abstract:
The aim of bachelor´s thesis is to evaluate foods and products of the Biofarm Priroda Stupava gastronomic facility from a nutritional and energetic standpoint. In the theoretic part of thesis, an ecologic agriculture with its principles is characterized, defining features of organic produce and principles of their production included, which are being applied by Biofarm Priroda in accordance with valid …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2018
Identifikátor: http://theses.cz/id/rjxp6j/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2018

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.