Markéta Melicharová

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr znovuotevření hotelu a restaurace

Business plan: Re-opening of Hotel and Restaurant
Anotace:
Cílem bakalářské práce je navržení nového využití budovy zchátralého Hotelu Budka v Úvalech na Praze – východ. Výsledný produkt je vytvořen na základě výsledků analýz lokality s ohledem na záměr pokračovat v hostinské činnosti. Pro zhodnocení možností a potenciálu byla zpracována analýza přírodních a kulturních podmínek, poskytovaných služeb v obci a dopravní dostupnosti lokality. Zároveň byla provedena …více
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to propose a new business of Hotel Budka in Úvaly in Prague – East area. The product is based on the results of the site analyzes following the goal to continue in hospitality branch. The analytical part consists of analyzing natural and cultural conditions, attractions, provided services in the town and the accessibility of the location. Competing facilities in the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 8. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
  • Vedoucí: Jiřina Jenčková
  • Oponent: Zuzana Kvítková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/74765