Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S) – Bc. Edita Pokorná
Bc. Edita Pokorná
Bachelor's thesis
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
Charakteristic of gastronomic establishments in the Central Bohemian (district Benešov village and city L-S)
Anotácia:
Práce se zabývá charakteristikou sítě gastronomických provozoven v Středočeském kraji. V práci jsou použity následující metody: pozorování, analýza, dotazování a syntéza. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část se zabývá gastronomii, formou podnikaní, Asociací hotelů a restaurací České republiky a kouřením v gastronomických provozovnách. Analytická část se zaměřuje na jednotlivé …viacAbstract:
The present work deals with the characteristic of the network catering establishments in the Central Bohemia. In thesis are used following methods: observation, analysis, interrogation and synthesis. The work is divided into three parts. The theoretical part gastronomy, business form, the Association of Hotels and restaurant Czech Republic and smoking in catering establishments. The analytical part …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13124/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2015
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Helena Buřičová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POKORNÁ, Edita. \textit{Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/ro53jk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Waste of food by consumers in gastronomic establishments
Karla Procházková -
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
Veronika Holecová -
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
Petra Neumanová -
Inflace a její vliv na chování zákazníků ve vybraných gastronomických podnicích
Vendula Pernicová -
Aplikace cirkulární ekonomiky ve vybraných gastro provozovnách
Jana KOUTNÍKOVÁ -
Aplikace principů cirkulární ekonomiky ve vybraných gastro provozovnách: školní jídelny
Matěj LUKSCH -
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
Matúš Kučera -
Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
Jana Šílená