Organizační struktura hotelu Four Seasons a standardy tohoto hotelu – Michala Thielová
Michala Thielová
Bakalářská práce
Organizační struktura hotelu Four Seasons a standardy tohoto hotelu
The organizational strukture at the Four Seasons and the standards of this hotel
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je rozbor organizační struktury a jednotlivých standardů v hotelové společnosti Four Seasons. První část je zaměřena na vývoj a charakteristiku hotelových standardů a organizačních struktur ve všeobecné rovině. V druhé části charakterizuji konkrétní hotelový řetězec Four Seasons. Zabývám se jeho založením, vývojem a také současnými standardy. V poslední části jsem analyzovala …víceAbstract:
The subject of this thiesis is to analyze the organizational structure and individual standards in the hotel Four Seasons. The first part focuses on the development and characterization of hotel standards and organizational more generally. The second part describes the specific hotel chain Four Seasons. I deal with establishment, development and current standards. In the last part, analyzed the questionnare …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11690/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2015
- Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
THIELOVÁ, Michala. \textit{Organizační struktura hotelu Four Seasons a standardy tohoto hotelu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/ronjo7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Pracovní klima organizací sociálních služeb
Tereza SAMEŠOVÁ -
Zkrácení celkové průběžné doby u automobilového výrobce v zájmu zvýšení jeho konkurenceschopnosti. Možný přínos řešení na úrovni Supply Chain Škoda Auto a.s.
Ondřej Paclt -
Financial Report Analysis for a Hotel Business in Nigeria. Case Study: Ikeja Hotel PLC.
Emmanuel Nnabuife Okocha -
Environment of the Hotel Industry in Ghana and its Implications to Hotel strategies
Agnes Akoto Okoe -
Analýza a zhodnocení marketingové strategie Stages Hotelu Prague, A Tribute Portfolio Hotel
Nicola Pospíšilová -
Employee development at hotel industry: Case Study of airport hotel
Olga Shevchenko -
Sociocultural aspects of the business culture in the hotel industry
Anna Andreeva -
Vplyv pandémie Covid-19 na hotel Chateau Gbeľany ****
Halamová Halamová