Bc. Marta Krausová

Diplomová práce

Řížení jakosti v potravinářském průmyslu

Quality management in the food industry
Anotace:
Předmětem diplomové práce „Řízení jakosti v potravinářském průmyslu“ je systém kritických bodů (HACCP), systém řízení jakosti podle požadavků normy ISO 9001 a systém řízení bezpečnosti potravin podle požadavků normy ISO 22000. Teoretická část obsahuje charakteristiku a srovnání výše uvedených systémů. Praktická část zahrnuje analýzy a hodnocení systému řízení v konkrétním potravinářském podniku. Na …více
Abstract:
The subject of diploma thesis „Quality management in the food industry“ is hazard analysis and critical control point system, quality management system in accordance with the requirements of ISO 9001 Standard and food safety management system in accordance with the requirements of ISO 22000 Standard. Theoretical part contains characterization and comparison of the above-mentioned systems. Practical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 7. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2008
  • Vedoucí: doc. Ing. Radoslav Škapa, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Lenka Jaterková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakulta