Bc. Nikola Rusevská
Bachelor's thesis
Institucionální stravování – nemocnice
Institutional catering - hospitals
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá sledováním nemocničního stravování v Oblastní nemocnici Kladno. Porovnává možnosti, způsoby a rozsah stravovacích služeb pro pacienty a návštěvníky nemocnice. V teoretické části této práce se seznamujeme s formami stravování v České republice a posléze se stravováním v nemocnicích. Teoretická část obsahuje také dietní systém a druhy diet, základní složky stravy a hygienické …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with monitoring of hospital meals in the Oblastní nemocnice Kladno. It compares the possibilities, ways and range of catering services for patients and hospital visitors. The research question "How is catering provided to patients at Oblastní nemocnice Kladno?" In the theoretical part of this work we get acquainted with the forms of eating in the Czech Republic, their distribution …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/f9ap1/
Thesis defence
- Date of defence: 16. 6. 2020
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Food Security in Developing Countries: Household Livelihood Strategies in Indonesia: Food Security Analysis at Micro Level, North Sumatra
Libuše Valešová -
Marketing of products collected in ancient walnut forest in southern Kyrgyzstan
Yana Chernykh -
Specifika v zajišťování stravování v nemocnicích
Michaela Zerzáňová -
Stravování v malých regionálních nemocnicích
Nikola Šnajdrová -
Stravování v nemocnicích
Sára Smolková -
Hodnocení výživy v nemocničním systému stravování
Monika Martincová -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková