Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě – Ondřej PUSTKA
Ondřej PUSTKA
Bakalářská práce
Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě
Proposal for practical implementation of the environmental attitude ?Zero waste? within the scope of the cook apprenticeship program at the Secondary School of Gastronomy in Ostrava
Anotace:
Bakalářská práce Návrh praktické implementace environmentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě se zaměřuje na problematiku plýtvání surovinami. V teoretické části představuji základní pojmy z oblasti nakládání s potravinami, hygienické zásady, které jsou důležitou součástí fungování stravovacího zařízení, návrhy k eliminaci plýtvání potravinami …víceAbstract:
The bachelor thesis Proposal for practical implementation of the Zero waste environmental approach for the cook's course at the Secondary School of Catering in Ostrava focuses on the issue of waste of raw materials. In the theoretical part, I present basic concepts of food handling, hygienic principles, which are an important part of the functioning of a catering facility, suggestions to eliminate …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
- Vedoucí: Ing. Pavel Dostál, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PUSTKA, Ondřej. \textit{Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Ostravská univerzita, Pedagogická fakulta. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/rqpbpb/.
Jak správně citovat práci
PUSTKA, Ondřej. Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Odborné předměty se zaměřením na vzdělávání / Odborné předměty se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
-
Reporting plýtvání potravinami v rámci ESG v českém a norském retailingu
Tereza Brožová -
Plýtvání potravinami v kontextu posklizňových ztrát v subsaharské Africe
Kateřina Bolečková -
Plýtvání potravinami na úrovni spotřebitelů v ČR
Petra Baarová -
Plýtvání potravinami v konkrétní maloobchodní jednotce
Jan Řeha -
Plýtvání potravinami v domácnostech generace Z
Iveta Meluzínová -
Plýtvání potravinami v českých domácnostech
Natálie Bartošová -
Problematika plýtvání potravinami v obci Popovice
Kristýna Masaříková -
Problematika plýtvání potravinami v okrese Břeclav
Beáta Hubálková