Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli – Bc. Pavla Doleželová
Bc. Pavla Doleželová
Diplomová práce
Technologie výroby a porovnání jakostních parametrů Špekáčků v závislosti na obsahu soli
Technology of production and comparison of quality parameters of the sausages Spekacek depending on the salt content
Anotace:
Diplomová práce pojednává o výrobě Špekáčků, které patří dle legislativy do drobných masných výrobků. V teoretické části je shrnuto rozdělení masných výrobky dle platné legislativy, popis jednotlivých technologických kroků při výrobě masných výrobků, a také podrobný popis jednotlivých surovin při výrobě. Poté následuje kapitola o Špekáčcích, o jejich požadavcích dle legislativy, o výrobě a o jejich …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the production of Špekáček, which belong to small meat products according to legislation. The theoretical part summarizes the distribution of meat products according to the valid legislation, the description of individual technological steps in the production of meat products, and also a detailed description of the individual raw materials in production. This is followed …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Sandstone Palettes from the PPNB site of Basta (Jordan): question of production technology and function
Dominik Chlachula -
Comparison of machining processes of selected rotating parts in terms of CNC and conventional production technology
Mahmoud J. B. Itmaizi -
Porovnání technologie výroby vybrané součásti konvenční a nekonvenční technologií
Jaroslav Sloupský -
Konstrukce, výpočty a technologie výroby rozebíratelných spojení v aplikaci na spojení náboje s hřídelí
Anežka Červinková -
Materiály, konstrukce, výpočty, technologie výroby a montáže zubového čerpadla
Jan Habich -
POROVNÁNÍ TECHNOLOGIE VÝROBY OVOCNÝCH MOŠTŮ Z BIOPRODUKCE A KLASICKÉ PRŮMYSLOVÉ TECHNOLOGIE
Žaneta RACHVALOVÁ -
Návrh úpravy technologie výroby a výrobní linky při rozšíření výrobního portfolia firmy
Pavel MATĚJKA -
Vliv výrobní technologie na životnost vybraných výrobních nástrojů
Adrián BIBKO