Způsoby konzervace zemědělských produktů – David ŠMÍD
David ŠMÍD
Bakalářská práce
Způsoby konzervace zemědělských produktů
Preservation Methods of Food Products
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá způsoby konzervace zemědělských produktů, a to jak rostlinných tak živočišných. První část práce je věnována jednotlivým metodám konzervace, jejich výhodám a nevýhodám. Druhá a třetí část je zaměřena na jednotlivé konzervační metody rostlinných a živočišných produktů a také na dobu údržnosti konzervovaných výrobků. Ve čtvrté části jsou uvedeny moderní trendy v současné …víceAbstract:
The aim of this bacheolor thesis was to sum up a rewiew of literature about Mannem of conservation of the agriculture products, namely the herbal and animal products. The former part of this study is focused on the particular methods of conservation and on their advantages and disadvantages. The second and third part of the study is concerned with particular methods of the herbal and animal products …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2011
Identifikátor:
19460
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠMÍD, David. Způsoby konzervace zemědělských produktů. Č. Bud., 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 15. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
Anna Köppelová -
Využití rostlinných extraktů při konzervaci potravin v tropických oblastech
Barbora Mlčůchová -
Údržnost "raw" potravin
Pavla Bočková -
Vliv procesu zmrazování a rozmrazování na údržnost masa
Žaneta Suchánková -
Vliv modelového pšeničného kvasu na strukturu střídy a údržnost pokusného pečiva
Anna Urešová -
Vliv snížení obsahu sodných iontů na údržnost a vlastnosti masných výrobků
Markéta Adamcová -
Údržnost a nutriční hodnota rýže
Lukáš Snopek -
Aditivní látky - látky prodlužující údržnost potravin
Gabriela VOLKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses rtalkc rtalkc/2
25. 5. 2011