Systém HACCP ve vybrané společnosti – Bc. Marek Šesták
Bc. Marek Šesták
Bachelor's thesis
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Anotácia:
Cílem práce je popsat stávající stav a nutnost upravení systému HACCP z důvodu rozšíření působnosti vybrané společnosti. Práce je zaměřena na společnost Lekkerland Česká republika s. r. o se sídlem v Praze a pobočkami v Lysé nad Labem a Kutné Hoře, která působí jako společnost zprostředkovávající nákup a prodej zboží a jejímž záměrem je rozšíření směrem k dalšímu odvětví – oblast nákupu a prodeje mražených …viacAbstract:
The aim of this work is to describe the current situation and the need for adaptation of HACCP system because of an expansion of supply provided by company work is focused on - Lekkerland Czech Republic Inc. - with headquarters in Prague and branches in Lysa nad Labem city and Kutna Hora city. The company acts as a reseller of goods and company´s goal is branch expansion to frozen and chilled products …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2015
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/kex29/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2015
- Vedúci: Ing. Lukáš Polanecký
- Oponent: Ing. Jakub Hořický
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchInstitute of Technology and Business in České Budějovice
Bachelor programme / odbor:
Economics and Management / Business Administration and Management
Práce na příbuzné téma
-
Oxidace proteinů a lipidů u ryb: dráhy, kinetika a produkty
Nima HEMATYAR -
Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny.
Andrea Skotáková -
Optimalizace dopravních tras mezi firmou a jejími dodavateli a zákazníky
Kateřina Votrubová -
Sledování obsahu biogeních aminů a polyaminů během skladování a tepelných úprav skopového masa.
Lucie TOTHOVÁ -
Kvalita a technologie zpracování jehněčího a skopového masa
Adéla Zetková -
Luminiscenční studie 1-methylnaftenu: čistého a v mořském ledu
Mikita Bandarenka -
Porovnání vlivu rychlosti chlazení a mrazení na kvalitu inseminační dávky hospodářských zvířat
Pavla Pokorná -
Složení a využití masa ryb
Lucie Žilková