Trang Phamová

Bachelor's thesis

Mikrobiální kontaminace v biopotravinách

Microbial contaminations of organic foods
Abstract:
V této bakalářské práci je vypracované téma biopotraviny a mikrobiální kontaminace. Je zde shrnuto ekologické zemědělství a legislativa, kterou se ekologické zemědělství řídí. Dále je popsáno značení, kontrola, výroba a dovoz biopotravin. Hlavní část je zaměřená na mikrobiální kontaminaci biopotravin a na vliv biopotravin na zdraví člověka. Poslední část srovnává klady a zápory biopotravin.
Abstract:
In this bachelor thesis organic food and microbial contaminationis described. The organic farming and legislation is summarized, which is governed. There labeling, inspection, production and import of organic fooddescribed labeling, inspection, production and import of organic products is described. The main part of this thesis was focused on the microbial contamination and their impact on human health …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 9. 2016
  • Supervisor: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Phamová, Trang. Mikrobiální kontaminace v biopotravinách. Pardubice, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická