Trang Phamová

Bakalářská práce

Mikrobiální kontaminace v biopotravinách

Microbial contaminations of organic foods
Anotace:
V této bakalářské práci je vypracované téma biopotraviny a mikrobiální kontaminace. Je zde shrnuto ekologické zemědělství a legislativa, kterou se ekologické zemědělství řídí. Dále je popsáno značení, kontrola, výroba a dovoz biopotravin. Hlavní část je zaměřená na mikrobiální kontaminaci biopotravin a na vliv biopotravin na zdraví člověka. Poslední část srovnává klady a zápory biopotravin.
Abstract:
In this bachelor thesis organic food and microbial contaminationis described. The organic farming and legislation is summarized, which is governed. There labeling, inspection, production and import of organic fooddescribed labeling, inspection, production and import of organic products is described. The main part of this thesis was focused on the microbial contamination and their impact on human health …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 9. 2016
  • Vedoucí: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Phamová, Trang. Mikrobiální kontaminace v biopotravinách. Pardubice, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin