Simona Révaiová

Bachelor's thesis

Kvalita gastronomických služeb v letecké dopravě

The Quality of Catering Services in Air Transport
Abstract:
Cílem bakalářské práce je zhodnocení nabízených gastronomických služeb leteckou společností Travel Service a. s. V práci je zhodnocena kvalita nabízených služeb v porovnání s další leteckou společností. Dodržování hygienických standardů zahrnující dodžování Analýzy nebezpečí pomocí kritických kontrolních bodů.
Abstract:
The aim of this work is evaluate the quality of gastronomic services offered by air company Travel Service Inc. The work is to evaluate the quality of services compared to other airlines. This work also includes compliance with the standards of hygien practices and Hazard Analysis Critical Control Points.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 8. 2014
  • Supervisor: Mgr. Monika Klímová
  • Reader: Ing. Jiří Sysel, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze