Tomáš Varga

Bakalářská práce

Analýza nových koktejlov na bázi českých destilátov a likérov

Analysis of New Cocktails on the Basis of Czech Spirits and Liqueurs
Abstract:
VARGA, Tomáš. Analysis of New Cocktails on the Basis of Czech Spirits and Liqueurs. [Bachelor Thesis]. Institute of Hospitality Management. Prague : 2017. Pages: 63 The present bachelor thesis analyzes the operation and development of Czech liqueurs and spirits as a basis for new cocktails used in gastronomy and hotel industry, especially in Prague cocktail bars. The object of the bachelor thesis is …více
Abstract:
VARGA, Tomáš. Analýza nových koktejlov na báze českých destilátov a likérov. [Bakalárska práca]. Vysoká škola hotelová. Praha : 2017. Počet strán: 63 Predložená bakalárska práca analyzuje pôsobenie a vývoj českých likérov a destilátov ako bázy v nových koktejloch, používaných v gastronómii a v hotelierstve, predovšetkým v pražských koktejlových barových zariadeniach. Cieľom bakalárskej práce je preskúmať …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma

Všechny práce