Faktory podmiňující výběr studijního oboru na SOU a SOŠ gastronomického zaměření – Bc. Gabriela Neradová
Bc. Gabriela Neradová
Diplomová práce
Faktory podmiňující výběr studijního oboru na SOU a SOŠ gastronomického zaměření
The factors which determinate the choice of the field of study at SOU and SOŠ gastronomic specialization
Anotace:
Diplomová práce se zabývá faktory, které mají vliv na výběr učebního, nebo studijního oboru v gastronomických školách. Cílem práce bylo zanalyzovat jednotlivé faktory, které mají vliv na výběr povolání v gastronomických oborech. Z těchto faktorů budou stanoveny a zodpově-zeny výzkumné otázky. Teoretická část práce zahrnuje popis jednotlivých faktorů, proces výběru studijního oboru a možnosti poradenství …víceAbstract:
The thesis deals with the factors that influence the choice of teaching or study field in gastronomy schools. The aim of the thesis was to analyse the different factors that influence the choice of a career in gastronomy. From these factors, research questions were identified and answered. The theo-retical part of the thesis includes a description of each factor, the process of choosing a field of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/mylsf/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2023
- Vedoucí: doc. RNDr. Petr Sládek, CSc.
- Oponent: Bc. Ing. Nikola Straková, PhD.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Práce na příbuzné téma
-
Metodická a odborná příprava praktické maturitní zkoušky oboru vzdělání Gastronomie na SOŠ a SOU Vlašim
Martin Zvára -
Rozvíjení tvořivosti žáků ve výuce odborného výcviku pro obor vzdělání gastronomie
Dagmar KFELÍŘOVÁ -
Rekvalifikace a profesní kvalifikace v oboru gastronomie
Dita Ochmannová -
Tvorba motivačních materiálů pro odborný předmět Technologie
Petra Kaňková -
Tvorba pracovních listů pro odborný předmět Technologie učebního oboru Potravinářská výroba
Petra Šandlová -
Zájem žáků o odborný předmět Floristika a jeho další rozvoj
Dana Tichoňová -
Příprava učebních materiálů pro odborný předmět Stolničení
Dana Durdová -
Vzorové přípravy učitele pro předmět „Odborný výcvik“ na SOU
Ivan Pletánek