ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH AQUAPARCÍCH – Veronika Chmelíčková
Veronika Chmelíčková
Bachelor's thesis
ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH AQUAPARCÍCH
Abstract:
Cílem bakalářské práce je na základě analýzy navrhnout opatření pro zvýšení úrovně vybraných gastronomických provozů ve vybraných aquaparcích. Analyzovaným objektem je český aquapark Aqualand Moravia a slovenský aquapark Tatralandia. Práce je rozdělena do tří částí, teoretickou, analytickou a návrhovou. V teoretické části jsou vysvětleny důležité pojmy a problematika gastronomických zařízení se zaměřením …moreAbstract:
The aim of the bachelor thesis is to propose measures to analyze the level of selected gastronomic facilities in selected aquaparks. Object which is being analyzed is the Czech aquapark called Aqualand Moravia and Slovak aquapark called Tatralandia. The thesis is divided into three parts, theoretical, analytical and draft part. Theoretical part explains the important concepts and problems of gastronomic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 4. 2018
Identifier:
http://theses.cz/id/s44t9l/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2018
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CHMELÍČKOVÁ, Veronika. \textit{ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH AQUAPARCÍCH}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. 2018. Available from: https://theses.cz/id/s44t9l/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
Alexandra Šipekiová -
Marketing Communication in the Company Providing Gastronomic Services
Henry Zavaleta Moya -
Psychologie osobnosti ve službách
Michaela Křížková -
Gastronomické služby ve vybrané lokalitě
Tereza Serbusová -
Založení podnikatelského subjektu v oblasti gastronomických služeb
Daniel Malý -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika
Ida Mlčkovská -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Hrušková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights