Bc. Veronika Drugová

Diplomová práce

Vliv covid - 19 na podnikání v gastronomii

Impact of covid-19 on business in gastronomy
Anotace:
Tématem práce je vliv koronaviru na podnikání v gastronomii, vládou zavedená opatření a formy podpory podnikatelům. Dále práce popisuje postcovidovou dobu a s ní související trendy v náboru v oboru gastronomie a způsoby znovu-zatraktivnění gastronomie pro zaměstnance a pro zákazníky. Cílem práce je na základě zpracování teoretických východisek vlivu covid-19 na podnikání v gastronomii vypracovat analýzu …více
Abstract:
The topic of the work is the effect of the coronavirus on business in gastronomy, measures introduced by government and forms of support for entrepreneurs. Furthermore, the work describes the post-covid era and related trends in recruitment in the field of gastronomy and ways to make gastronomy attractive again for employees and customers. The aim of the thesis is to develop an analysis of the impact …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Renáta Ježková, PhD.
  • Oponent: Radomír Saliger, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON University Group, Vysoká škola NEWTON