Úloha myslivosti v rozvoji regionálního cestovního ruchu – Bc. Dušan Vávra
Bc. Dušan Vávra
Bachelor's thesis
Úloha myslivosti v rozvoji regionálního cestovního ruchu
The Role of Hunting in the Development of Regional Tourism
Anotácia:
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku úlohy myslivosti v rozvoji cestovního ruchu v regionech České republiky a její přínos. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Cílem této práce je analyzovat všechny činnosti myslivosti a jejich možný přínos pro rozvoj regionů. V teoretické části jsou za pomoci odborné literatury vymezeny základní pojmy, vyjmenovány jsou hlavní myslivecké …viacAbstract:
The dissertation focuses on the role of hunting in the development of tourism in the regions of the Czech Republic. The work is divided into three parts, theoretical and analytical, followed by a proposal. The goal of this dissertation is to analyze all possible pursuits of hunting and their contributions to the development of the regions. In connection with ascertained facts and proved and disproved …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/dppet/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
- Vedúci: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VÁVRA, Dušan. \textit{Úloha myslivosti v~rozvoji regionálního cestovního ruchu}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/sb0tc4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
Tereza Sehnalová -
Myslivecké sdružení jako specifická forma občanského sdružení; konkretizace právní úpravy na působení MS Varhošť v regionu Litoměřice
Iveta Kubíková -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Boeing 747: Ikona leteckého průmyslu a jeho globální dopad na cestovní ruch
Pavlína Šedá -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl