Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem – Aneta Lhotská
Aneta Lhotská
Bakalářská práce
Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem
Current issues in the management of production, processing and marketing of meat by regional producers
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje zkoumání legislativy v oblasti technologií zpracování masa, masných výrobků a související hygieny. Základem této rešerše je revize odborných publikací zabývajících se masem a masnými výrobky. V práci jsou popsány metody zpracování masa, typy masných výrobků stanovené jak relevantními vyhláškami, tak tradičním dělením. Dále se práce zaměřuje na systémy označování masných …víceAbstract:
This bachelor thesis examines legislation in the field of meat processing technology, meat products and related hygiene. The basis of this research is a review of professional publications dealing with meat and meat products. The thesis describes the methods of meat processing, types of meat products determined by relevant decrees as well as by traditional division. The thesis also focuses on labelling …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2024
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LHOTSKÁ, Aneta. \textit{Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a~jeho uvádění na trh regionálním výrobcem}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/sd0w8z/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / specializace:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Klamavé označování výrobků a služeb se zaměřením na klamavé označování masa a masných výrobků
Jan Maršálek -
Spotřebitel a nabídka masa a masných výrobků Královéhradeckého kraje
Josef Špráchal -
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová -
Stanovení výživové hodnoty masných výrobků
Markéta Piechowiczová -
Assessment of the Financial Position and Performance of the Chosen Companies Operating in the Sale and Distribution of ICT Products in Vietnam
Truong Giang Nguyen -
Možnosti zpracování masa ryb pro regionální výrobce a technologické vyhodnocení takového masného výrobku
Kristýna Klimšová -
Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
Eliška Knoblochová -
Možnosti zpracování masa ryb pro regionální výrobce a technologické vyhodnocení takového masného výrobku
Kristýna Klimšová