Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování – Bc. Jaroslav MOČIGEMBA
Bc. Jaroslav MOČIGEMBA
Diplomová práce
Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování
Procedures based on principle of HACCP of production the vegetable salad in the institution of public consume
Anotace:
Diplomová práce se bude zabývat bezpečnosti potravin se zaměřením na zeleninové saláty připravované ze syrové zeleniny. Bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti zeleninových salátu by mělo být dosaženo pomocí zavedení postupů založených na principech HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points = anylýza rizika a stanovení kritických kontrolních bodů). Před vytvořením systému HACCP a stanovením kritických …víceAbstract:
The thesis will address food safety, with a focus on vegetable salads prepared from raw vegetables. The safety and prevention of contamination of vegetable salads should be achieved through establishing procedures based on HACCP principles (Hazard Analysis and Critical Control Points). Before the creation of the HACCP system and the establishment of critical control points, it was essential to be aware …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2009
Zveřejnit od: 27. 4. 2009
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2009
- Vedoucí: MUDr. Pavla Svrčinová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MOČIGEMBA, Jaroslav. \textit{Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování}. Online. Diplomová práce. Ostrava: Ostravská univerzita, Lékařská fakulta. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/sj8zfv/.
Jak správně citovat práci
MOČIGEMBA, Jaroslav. Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování. Ostrava, 2009. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Lékařská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Stavebně technologický postup pro provádění zelené střechy bytového domu
Jan Šrubař -
Vybraná cvičení a pracovní postupy ve výuce bitmapové grafiky
Ryšánek Ryšánek -
Pracovní postup pracovníka pracoviště krizového řízení při řešení mimořádné události ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Prachatice.
Přemysl PŮBAL -
Bezpečnostní zásady při vytváření a provozování počítačových sítí
Lukáš HLUPÝ -
Vývoj jednotného systému varování a vyrozumění se zaměřením na technické prostředky vyrozumění orgánů státní správy a samosprávy při mimořádných událostech ve vybraném regionu
Petr Němec -
Využití UML při tvorbě informačních systémů
Dominik Ivanský -
Vyhodnotenie systému HACCP vo vybranom reštauračnom zariadení
Andrej Svitek -
Systém HACCP ve společnosti Pascual Polabí s.r.o.
Veronika Kukačková