Bc. Jaroslav MOČIGEMBA

Diplomová práce

Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování

Procedures based on principle of HACCP of production the vegetable salad in the institution of public consume
Anotace:
Diplomová práce se bude zabývat bezpečnosti potravin se zaměřením na zeleninové saláty připravované ze syrové zeleniny. Bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti zeleninových salátu by mělo být dosaženo pomocí zavedení postupů založených na principech HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points = anylýza rizika a stanovení kritických kontrolních bodů). Před vytvořením systému HACCP a stanovením kritických …více
Abstract:
The thesis will address food safety, with a focus on vegetable salads prepared from raw vegetables. The safety and prevention of contamination of vegetable salads should be achieved through establishing procedures based on HACCP principles (Hazard Analysis and Critical Control Points). Before the creation of the HACCP system and the establishment of critical control points, it was essential to be aware …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2009
Zveřejnit od: 27. 4. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2009
  • Vedoucí: MUDr. Pavla Svrčinová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MOČIGEMBA, Jaroslav. Postupy založené na principu HACCP pro výrobu zeleninových salátů v zařízeních společného stravování. Ostrava, 2009. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 27. 4. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakulta